TJ Sokol
České Heřmanice, z.s.
www.tjsokol.ceskehermanice.cz

konané dne: 17.4.2024 od 19:30 hodin

Přítomni (členové výkonného výboru): Balcar Jiří, Balcarová Jindřiška, Kotyza Radim, Kučera Roman, Machová Kateřina, Šimek Karel

Nepřítomni (člen VV): Pražáková Lucie

Omluveni (členové VV): Nováková Lada, Mach Lukáš

Hosté: Ačová Zuzana, Jirsáková Gabriela, Kučerová Michaela, Němec Jan

 

1. Seznámení s navrženými členy do výkonného výboru

Předseda TJ Sokol České Heřmanice Karel Šimek přivítal navržené členy výkonného výboru na další volební období 2024 – 2028 Zuzanu Ačovou, Michaelu Kučerovou, Gabrielu Jirsákovou a Jana Němce. Předseda informoval všechny zúčastněné o situaci v TJ Sokol. Roman Kučera předložil informace o tom, že se snaží opětovně založit fotbalový výbor, který se rozpadl. V následujících dnech budou osloveni možní členové fotbalového výboru (předseda: Kučera Roman, členové: David Bárta, Vojta Vera? někdo z gardy? Jakub Chleboun? Členství v novém fotbalovém výboru odmítli Roman Pražák a Tomáš Jirsák. V červnu s trénováním mužů končí Roman Pražák. Roman Kučera bude oslovovat možné fotbalové trenéry.

 

2. Nominace do týmu za obec

Kateřina Machová jako člen kulturní komise městyse informovala výkonný výbor o výročí obce 800 let, které se uskuteční za dva roky. Michaela Kučerová a Gabriela Jirsáková budou za TJ Sokol spolupracovat s městysem na organizaci výročí 800 let.

 

3. Oddílové příspěvky

Členové výkonného výboru již loni jednali o tom, že by rodiče, které trénují děti neplatili za své děti oddílové příspěvky za fotbal ve výši 600 Kč za pololetí. Výkonný výbor schválil osvobození od placení oddílových příspěvků za fotbal děti, jejichž rodiče působí v TJ Sokol jako trenér dětí.

 

4. Diskuse

Kateřina Machová – Obecní výlet 14.9. Petrovice, autobusem

                             Divadlo Lotrando a Zubejda 22.9. od 15 hodin (kiosek Sokol)

                             Obecní ples 19.10. 2024

              

Roman Kučera – oslovit městys, zda zapůjčí židle do místnosti TJ v novém obecním domě (9-12 židlí) – zajistí J. Balcarová

Předávací protokol na soukromé akce – noční klid v 10 hod. – kauce 5 tis. Pokud rušení nočního klidu vyústí v návštěvu orgánu, přijde se o kauci.

Jindřiška Balcarová – je třeba doplnit sponzory na webové stránky. Je třeba přestěhovat skříně darované od SG Adfors CZ do místnosti TJ a KŠ v novém obecním domě.

 

Jednání výkonného výboru bylo ukončeno v 22:20 hodin.

Další jednání výkonného výboru proběhne v pondělí 13.5. od 19:30 v zasedací místnosti nového obecního domu