Kalendář událostí

Flat View
Roční
Měsíční pohled
Měsíční
Weekly View
Týdenní
Daily View
Dnes
Search
Vyhledat
Střednědobý komunitní plán městyse České Heřmanice na roky 2023 – 2028.
úterý, 14 červen 2022, 17:00
Shlédnutí : 182

Vážení spoluobčané,

Současná doba je pro většinu z nás velmi tíživá, ale přesto je třeba žít a myslet na budoucnost nejen svoji, ale i budoucnost našeho městyse.

Před několika lety jsme se setkávali, abychom společně vytvořili strategický plán městyse Českých Heřmanic, střednědobou strategii a studii klidové zóny Heřmanka. Řada z vás přispěla smysluplnými nápady a podněty. Nyní se ohlédneme za obdobím střednědobého plánu, co se jak povedlo, ale hlavně určíme společně směr dalšího rozvoje Českých Heřmanic na nejbližší léta.

Letos na podzim proběhnou volby do zastupitelstva městyse. Je možné, že někteří z Vás právě v této době zvažujete možnost kandidovat. Nebo se veřejně angažovat nechcete, ale máte městys rádi a přejete si, aby byl hezčí a přívětivější ke svým obyvatelům.  Ať tak či onak, přijďte se společně setkat a spojenými silami vybrat cestu, kam se má městys ubírat.  Věříme, že i tentokrát Vás bude společná práce bavit a naplňovat, hlavně proto, že se budeme dívat do blízké budoucnosti našeho městyse v několika příštích letech.

Setkáme se v úterý 14.6.2022 v 17 hodin v sále kulturního domu v Českých Heřmanicích.

Další blížící se akce

po 23 zář 2024 Odpoledne s rodiči
ne 13 říj 2024 Podzimní prodejní odpoledne
po 11 lis 2024 Lampiónový průvod
so 23 lis 2024 Vánoční jarmark